follow us on google+ follow us feedburner

FORUM

Runtime error at install time



Posted by: vodoomoth
August 08, 2012 10:35AM
Hi all,

I have recently switched from WampServer to EasyPHP due to a compatibility problem between the blog module of SilverStripe and WampServer.

I downloaded EasyPHP 12.0 with PHP 5.3.14 and installed it. It worked from the get go. I just had to define an alias and specify the local path to the website files.

I wanted to add the XDebug Manager module so I downloaded the executable (EasyPHP-module-XdebugManager-1.1-setup.exe) but when running it, I got an error message that reads
“Runtime error (at 4:69):
Internal error: Unknown constant "mydocs"”.

Is there something that I should do before launching the xdebug manager executable?

Amenel Voglozin, PhD
English to French IT translator
[waavSolutions.com]
Options: ReplyQuote
Posted by: chriscool
August 22, 2012 11:25AM
Hi,

I've got the same problem here and with the module Virtual Hosts and WebGrind

Thx for your help.
Options: ReplyQuote
Posted by: juan jose
August 23, 2012 02:26PM
I've got same error. Modules does not work?
Options: ReplyQuote
Posted by: Lin Ux
August 27, 2012 02:36AM
I get the same error with the Joomla Module! What is going on? Can anyone assist, please? :-/
Options: ReplyQuote


Your Name: 
Your Email: 
Subject: 
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.